Идеи за водата www.ideizavodata.com е новият корпоративния блог на Хансгрое груп, насочен към българската аудитория.  Целта на му е да запознава българските потребители с  предимствата на продуктите на Хансгрое груп: смесители за баня, смесители за кухня, душове, душ пити, душ слушалки, душ колони, термостати за душ, аксесоари за баня,  аксесоари за кухня.

Хансгрое груп  е един от световните лидери в санитарната индустрия с фокус върху обзавеждането на бани и кухни със санитарна арматура: смесители, душове и аксесоари. Компанията инвестира в екологосъобразни санитарни технологии, спестяващи ресурси. Продуктите са иновативни, модерни и с първокласно качество. Те са чудесни дизайнерски решения за банята и кухнята. Компанията  развива два силни топ бранда - AXOR и hansgrohe.

Продуктите на Хансгрое груп  можете да откриете в специализираните магазини в България. Тук можете да намерите повече информация за адресите на търговските обекти, близо до вас.

Блогът е user friendly  и  следва изчистения дизайн на корпоративния  сайт на Хансгрое - http://www.hansgrohe-int.com. Идеи да водата www.ideizavodata.com  е с responsive дизайн (наричан още адаптивен, гъвкав дизайн), който дава възможност за приспособимост на визията към различни мобилни устройства. Това означава, че блогът адаптира своето съдържание към съответния екран, през който се разглежда, като преоразмерява и размества различните си елементи. Всичко това прави четенето му лесно и удобно както от настолен компютър, така и през лаптоп, таблет, смартфон.