Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

Откриват Фестивал на текстила в Пловдив

На 29-30 юни 2018 г. Фондация „Стойна Кръстанова“ ще бъде домакин на първия по рода си фестивал на текстила ТекстФест. Откриването на фестила ще бъде на 29 юни от 18 часа  в Стария град, „Улицата на занаятите“ (ул. „Стръмна“ 1)  с изложбата „Текстил и Град“. Изложените творения са резултат от съвместна работа на студенти и ученици с майстори.

Прочети още...

Стартира приемът за учебната 2018/2019 в семинарията


На 16 юни започва приемът на документи за учебната 2018/2019 г. в Пловдивска духовна семинария "Св. св. Кирил и Методий“. За редовен петгодишен курс на обучение могат да кандидатстват момчета, завършили основно образование,  с примерно поведение и добър успех.

Документи за кандидатстване:

Прочети още...

Хансгрое подарява ръчни душове

В три поредни седмици ще задаваме по един въпрос. Отговорете правилно и следвайте условията. След края на всяка седмица ще изтегляме по един победител, който ще получи Душ - слушалка Croma Select E.

Прочети още...

Патронен празник в Православната духовна академия и Пловдивската семинария

На 11 май, Пловдивската духовна семинария и Православна духовна академия „Св. св. Кирил и Методий“ отбелязаха своя патронен празник.

Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай възглави празничната св. Литургия в храма на двете духовни училища. С архиерея съслужиха

Прочети още...

Православната академия и Пловдивската семинария с нов храмНа 24 февруари, Тодорова събота, тържествено бе осветен новият храм на Православна духовна академия и Пловдивска духовна семинария „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Пловдив.

Прочети още...