Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates

В ЧЕРВЕНО стимулираме мисленето и социално-емоционалното учене. Под ръководството на педагог учениците развиват интелектуалните си заложби и емоционалната си интелигентност, изграждат и усъвършенстват характера си. Учат се да общуват на езика на добродетелите с увереност и лекота. Градят самочувствие на основа на своите качества. Смеят се, забавляват се, творят.

Учениците изучават морални ценности и общочовешки добродетели като трудолюбието, доблестта, родолюбието, благодарността, извинението, прошката, добротата, и др.

Темите се представят по атрактивен начин чрез вдъхновяващи истории, дискусии, игри. Децата разговарят, изразяват мнения, чувства и емоции. Класическата музика, произведенията на изобразителното изкуство и литература са неизменни спътници в процеса.

Заниманията в ЧЕРВЕНО се отразяват позитивно на академичните постижения на децата в училище, помагат за концентрацията и намаляват нивото на тревожност и стрес.

Организация на обучението:

  • Работим в оптимални групи до 12 човека
  • Срещаме се в приятна обстановка, в центъра на Пловдив

4 занятия на месец (веднъж седмично,  1 астрономически час)
8 занятия на месец (два пъти седмично, 1 астрономически час на занятие)

Занятията се провеждат в диапазона 17:00-19:00 ч., от понеделник до петък

Адрес: гр. Пловдив, Кепитъл сити център, бул. „Христо Ботев“ № 49, ателие 9

Справки и записвания: 0885 826 438

Отзиви на родители:

"Школата е чудесна, децата се забавляват, умиротворяват, започват да забелязват неща, за които не са се замисляли. Има страхотна атмосфера и дух на култура."  - Ивелина Пенкова

"Много съм доволна, че избрах школата, защото детето ми едновременно открива един нов свят (класическа музика, изобразително изкуство и пр.) и се разтоварва от напрегнатия учебен ден. Препоръчвам да я посетите и сами да се уверите." - Милка Боричева

"Уникално място, за което дълбоко благодарим. Изключително съм впечатлена и благодарна за усилията  да направите света по-добро място за децата ни (защото колкото повече красота забелязваш, толкова по-добре живееш). Умението да се наслаждаваш на изкуството, да го разбираш, да имаш мили и хармонични отношения със света е безценно, а точно това развиват в прекрасната школа "Червено" нашите деца! Наистина едно голямо БЛАГОДАРЯ!

И да кажа препоръчвам го горещо на всички родители! Децата стават много балансирани и естетически настроени под въздействието на заниманията в школата!" - Снежана Ганева

www.markcomm.org

Харесайте ни и ни последвайте във Facebook: https://www.facebook.com/school.red/


Програма СВЕТЪТ Е ГОЛЯМ за ученици в среден курс 5 - 7 клас

Soft skills за ученици 8 -12 клас